Telefonisch contact?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Naam:
Telefoonnummer:
Deel deze pagina!
twitter     facebook    

Ons verhaal

Van Aa tot Zet is een familiebedrijf en werd opgericht door Anne Hiddink-van Spreeuwel en Peer van Spreeuwel.

Hoe 'Van Aa tot Zet'' ontstond

Van Aa tot Zet werd opgezet met een gedeelde passie voor reizen en een gedeelde ambitie om bijzondere reizen mogelijk te maken

Anne volgde met veel enthousiasme haar opleiding in Internationaal Toerisme. Daar ontwikkelde zij een passie en enthousiasme voor ontwikkelingssamenwerking. Zij combineert haar enthousiasme met een grote liefde voor reizen en denkt graag mee om met mensen die willen reizen. Haar doel is om iedereen de reis van hun leven te laten maken, kijkend naar het juiste budget en de wensen van de klant.

Peer maakte tijdens zijn studie Mariene Biologie kennis met de duiksport en haalde veel brevetten. Hij heeft veel gedoken over de hele wereld en verkocht ruim 5,5 jaar duikreizen bij een vooraanstaande duikspecialist. De optimale combinatie van rondreizen en duiken, daar ligt zijn passie.

Hoe wij werken

Wij nemen graag persoonlijk de tijd voor onze reizigers, zodat we op ons gemak samen door alle mogelijkheden voor een reis kunnen wandelen. Een verre reis op maat moet in onze ogen de aandacht krijgen die hij verdient.

Een hart voor ontwikkelingssamenwerking

Al meer dan 20 jaar doneren wij aan goede doelen. Als professioneel bedrijf gaan wij samenwerkingen aan met partijen waarvan wij weten dat zij ontwikkeling van gebieden en mensen net zo belangrijk vinden als wij.

Persoonlijk contact

Wij werken bij het samenstellen van onze reizen heel nauw samen met lokale agenten. Zij kennen de weg en regelen alles ter plaatse voor onze reizigers. Een goede chauffeur is belangrijk om veilig naar je bestemming te reizen en een fijne gids leert je ook echt meer over het land en de gebruiken.